Let's face it, I'm hotter than you

Klockan har ringt 05.00 hela veckan för jobb och har inte orkat skriva någonting utan har bara degat i poolen eller blivit i slängd i Filles pool... Jag är fortfarande förvånad över att jag längtar till jobb varje kväll och morgon.
Idag fick jag träffa Jakob, SM-mästare i trolleri som håller i aktiviteterna på campingen. Vi gick igenom allt i aktivitetsladan och när vi kommer in ser jag klätterväggar och massa skateboardsramper och han säger:
- Kan du åka skateboard?
- Ehm.. nej?
- Nä för ungarna kommer behöva hjälp så du måste kunna grunder och hur man behärskar sig på ramperna
- Say what!?
Haha så fick en lektion, dock trillade jag hela tiden och sedan klättrade vi på den hemska klätterväggen och gick igenom alla säkerhetsregler och som pricken över i:et tvingade han mig att klättra högst upp. PÅ lördag smäller det då jag är aktivitetsledare för första gången.
ECLIPSE blev det iallafall på kvällen; bästa boken och bästa filmen men jag förstår fortfarande inte varför man inte väljer en varm Jacob Black...
klockan ringer om bara 6 timmar så gonatt på er :D
Jag i slutet av sommaren:

Wanna go camping?

I'M ON THE TEAM
Är officiellt on board på first camp i Mölle. Helt otroligt att jag längtar tills imorgon då jag ska jobba och då börjar jag ändå klockan ju på morgonen. Personalen är ju den trevligaste som finns(Förutom Alexandra&Mitzo) och allt anpassas efter bussarna.
Men kvällen blir inte lika roligt, mådde dåligt igår och mår dåligt idag så får nog bli att stanna hemma ikväll igen :/ Hoppas ni får en bättre kväll :)
Dagens outfit:
Linne: Lindex
Shorts: Av moi

I'd rather dance with you

Midsommar blev en riktigt lyckad kväll..., kom på att det var första gången jag firade midsommar på två år..,började hos Arvid med käk och massor med skratt, sen vidare till Emma där det blev myckett skratt, skrik och musik. Dessutom riktigt mycket jordgubbar... MUMSMUMS!
Igår var jag med Filip hela dan, blev premiär dopp i vår pool och sedan skräckfilm hela kvällen.
Just nu kollar jag resor till Bibione i Augusti, jag och syrran ska kanske dit men svårt att hitta bra och billiga hotell.., nån som har förslag på bra hemsidor eller hotell? :) (ska dra med Alexandra också men det vet hon inte än)
Gahhh Sverige är tråkigt!

Från och med Du

Jag hatar att gå och lägga mig och hatar att vakna då man är som mest deprimerad och bara ligger och funderar och väntar...,, på ingenting!
Spelar ingen roll om man sitter hemma eller hittar på något....., stunderna kommer tillbaks varje morgon&kväll!
Nu måste man seriöst börja blicka framåt.., midsommar imorgon då ska jag först till Arvid och grilla och senare till Emmis med de vanliga, vad ska ni hitta på? :D
Och jobbet börjar idag redan, Peo ringde igår när jag var på väg till Kristina och sa att de andra som arbetar där vill träffa mig och vill att jag ska vara med dem och lägga upp planering och inhandla allting så ska dit i eftermiddag vilket ska blir riktigt roligt :)
Sen är det faktiskt bara 1,5 månader kvar till Barccelona med Linnea och där innan hinner man ju fylla 18; Tre dagar efter Andrée, en dag efter Magge(why you little...!) men också en dag INNAN Thea(förlåt) :D
Får sluta sega och kasta bort alla mina tankar någon annanstans för att hämta tillbaka dem ikväll, CiaoCiao

Lo vedo

Italienare är inte alls som svenskar på många punkter. Efter att ha träffat många italienare kom jag och Alexandra fram till följande sammanfattning:
1) italienare är egentligen inte italienare utan från massa andra länder
2) De ljuger om ålder
3) De gillar Basshunter
4) De hejar på hammarby, AIK och djurgården (WTF)
5) De cyklar mkt (ibland in i en och ibland för man skjuts)
6) De viskar istället för att prata
7) De blir sura lätt
8) De vet inte vad Sverige är
9) Sweden? AH Helsinki!
10. Sweden?...AH Switzerland?
11. De visslar även om de är upptagna med att baka pizza på andra sidan gatan.
12. De är kortare än oss!
13. De misstar oss för Lady Gaga och förföljer oss med en bil hem till hotellet.........
14) De cyklar och skjutsar en bra men man tvingas hopa av när de kör mot rött och bilar kommer
15. de kan prata franska men inte vi
16. de misstar en för tysk 
17. de följer efter en så man råkar smälla dörren i deras huven
18. de ger en mat efter 1 minut
19. De är sämst på att ragga och ger telefonnumren hit och dit.
20. De befinner sig alltid på fel platser.
21. De är dock inte långsinta, plus för det
22. de ber servitrisen hjälpa dem ragga
23. de bjuder ut daniella efter 2 minuter
24. de går fram till en när daniella o alexandra går på toaletten och följer sedan efter en
25. TI AMO TI AMO
Eh voila! visst låter italienare underbara?

This time for Africa

Svar till min käre class-mate Magge: Jobbet börjar nästa vecka :) Men jag upptäckte för typ 999 gången i mitt liv hur tråkigt Sverige är och resten av sommarlovet kan inte leva upp till dagarna i Italien förstår du :)
Jag har faktiskt gjort något idag..., vakna vid tolv och intog min plats i soffan framför tv.n för att ta igen allt jag missat i Italien, där blev jag sittandes tills Eva fråga vart den glada Maria tagit vägen och sen satt vi och pratade ett par timmar. Därefter kom Alexandra och vi gjorde mumsig kladdkaka och gick ut och åt den med Lisa :)
Sen fick jag äntligen lite tid med Linnea då Hampus äntligen kunde släppa henne så det blev hyra töntig tjejfilm och kränga brända popcorn.
Nä nu har jag lite SMS att skriva och sen dags att sova, gonatt :D

Waka Waka

Ho paura!
Varför bryr jag mig inte om att det är sommarlov? har verkligen ingen lust att göra någonting.
Åhe nä jag måste verkligen rycka upp mig nu! bra tips!?


<3

Indietro

Måste samla mig nu, måste rycka upp mig ordentligt. Bästa sättet blir nog att trotsa det omöjligt och ta igen 34 timmars förlorad sömn.
Någon här som känner till bra italiensk musik? Det e sjukt vad man nästa smälte när man hörde folket prata italienska med varandra, så vackert!
Här är i alla fall en underbar låt som alltid kommer påminna mig om denna resan.
Slänger in lite bilder också:
Arriverderci!

Stereo love

Nyss hemkommen efter drygt 19 timmar i bilen. Har haft sju helt underbara dagar i Italien. Inte visste jag att folket därnere var så härligt!
Vi hittade restauranger, caféer och barer där vi blev stammisar och välkända så man lärde känna många och det hände mycket otroligt sjuka saker xD
En sak är säker.. det är inte ALLS lika roligt att cykla eller bli skjutsad på cykel mitt i natten i Sverige som det är i Italien!
Nä nu är jag sjukt trött! Tog verkligen vara på sista kvällen också innan vi åkte så blev bara 3 timmars sömn så nu ska jag somna framför twilight :)

Arriverderci

Nu drar vi om exakt 30 minuter, ska köra ner till Österrike där vi övernattar dock impulsivt vilket alltid är roligt :D
Hörs om tio dar alla :D
Arriverderci Sverige!
Buongiornio Italia!


13 timmar

Packat klart, känns som jag verkligen har med hela min garderob men det är bara bra! Fick dock inte ta med så många skor som man hoppats på men det kan man nog göra något åt :)
Mamma har varit fast i trafik i HBG hela kvällen men nu ringde hon och var äntligen på väg hem... vilket innebär MAT! har varken ätit frukost eller lunch så är väääääldigt hungrig.
Lite ledsen över att missa studenten imorgon med men grattis till Fanny och alla andra och hoppas att det inte regnar på er :)
Glömde denna supermysiga dressen från H&M imorse:
Blir kanske reseklädnad... har väl en 26 timmar i bilen framför mig?

Uno baby

En dag kvar sen är man på väg till Italien och Bibione med Alexandra :)
Dagen igår var kort så vi drog till stan shoppa, fika och sen tog jag första twinrix-sprutan inför Kina-resan den 4 November. Usch, två kvar plus något mot salmonella som läkaren sa att man skulle ta.
Gårdagens shopping:
Klänning från H&M, solglasögon från Gina
Linne från H&M
Byxdress från Gina (det är nånting mellan mig och det mönstret)
Skor från DinSko
Semesterskor fick avsluta från H&M och DinSko

Tre metri sopra il cielo

Några som gillar italienska filmer? - då har jag ett tips för er! Det låter helt konstigt men den bästa filmen jag nånsin sett, såg jag på italienska lektionen i skolan!
Klicka här för att se filmen
Klicka här för att se trailern
Annars tillbringa man eftermiddagen&kvällen med Filip :) NU sitter man och kollar recept för tog på mig ansvaret att göra middag imorgon för är så grymt sugen på färsk, hemmagjord tomatsoppa! Och det får jag fixa själv... ska bli intressant! ;)
Förresten, tre dagar tills jag själv drar till Italien, det är ju bara inte klokt! Får nog börja packa imorgon :P
Sov gott alla :D

En ny rubrik

Har tappat inspiration till mönstret som jag haft för mina rubriker.., Muse-quotes men nu händer så mycket som inte är relaterat till det så får ändra det lite.
Kan berätta att man fick ett underbart VG i Matte B och historian är inlämnad och nu är verkligen ALLTING klart! Så blir en hyfsat så chill vecka men har mycket att göra annars; Tvätta, Packa, Twinrix, Inhandla till resan samt träffa Filip så mycket som möjligt eftersom att efter Torsdag så ses vi inte på tio dagar :( Usch kommer blir jobbigt <3
Mums, nu luktar det mat i hela lägenheten :)
Ha en härlig kväll alla!

Min coeur s'ouvre a ta voix

Italienska prov [x}
Franska prov [x]
Muntliga engelska [x]
Filosofi uppsats [x]
Geografi redovisning [x]
Matte nationella [x]
Svenska bok [x]
HISTORIA ESSÄ [x]
On the finnishing line - skrev nyss klart en fyra sidor lång essä om 1900-talet och Satlin, Nazism och allt sånt där ni vet. Känns riktigt bra! kommer sova gott inatt.
Annars var dagen mysigaste någonsin. Drog hem till Filip efter plugg&packande och vi bestämde oss för att ta ett premiärdopp i deras hääärliga pool :) Med det menade han dock att han kastar i mig och sen fegar lite själv. Efteråt låg vi ute och myste och lyssnade på störiga fåglar och sedan hade hans mamma förberett fika i ute-rummet! Så perfekt kväll <3
NU ska jag duscha bort klor och trassel i mitt hår och sen sova och hoppas på bra väder imorgon så det blir bad igen :) Sov gott alla!

Your beauty's not just a mask

Jag vill inte och bör inte klaga på värmen när det äntligen är här.... men jag dör seriöst av värmeslag! Och det blir inte bättre av att poolen i trädgården är stängd...! skulle göra vad som helst för ett dopp.., så ikväll när vi lirar brännboll&volleyboll ska jag bada! Och det är ett löfte :)
Sista kvällen med amerikanarna var igår, var jätte mysigt men jobbigt att säga hejdå för man vet inte när man ses igen. Förhoppningsvis redan nästa år.
NU måste jag fixa brännbollssaker och bara ut i vädret!
Kastar in en sommarbild på Alex från mallorca, bara 6 dar kvar till Italien :)

Hate this and I love you

Gårdagens outfit:
Igår på kullaberg med amerikanarna :)
Tog sovmorgonen och följde med dem till tåget, dock kändes dagen i skolan helt onödig. Man gör ingenting längre... alla lektioner ställs in och ingen bryr sig så liksom man kan lika gärna ta sommarlov nu!
Idag är det i alla fall bara en vecka kvar tills lovet.. det gillas!
Är så trött nu så när jag kom hem klockan tre, lade jag mig i soffan och vaknade igen när pappa ringde vid sex xD O jag mumla en massa och bad om ursäkt för att jag inte svarat tidigare då jag drömde att han ringt och stackars pappa förstod ingenting.
Nä nu ska jag o Linnea kolla film&äta glass :)

You were on a mission

Italienska prov [x}
Franska prov [x]
Muntliga engelska [x]
Filosofi uppsats [x]
Geografi redovisning [x]
MATTE B NATIONELLA [x]
Svenska bok [x]
Historia Essä [ ]
Imorse alvslutades ännu en del, bara Essän kvar sen är man frii!

Glorious

Denna dagen har verkligen varit bästa på länge! Har njutit av att aldrig mer räkna matte, njutit av underbara vädret och spenderar hela dagen med Lori&Terry från LA som är här och hälsar på :) Ska träffa dem på Fredag kväll igen.
Träffade Filip snabbt också, han var ute och åkte inlines eftersom att han inte orkar laga sin cykel ;) Åhe, typiskt att vi inte kunde ses längre :( .. längtar tills imorgon <3
Skippar första lektionerna för att åka med till tågstationen, dock gör det inget när det är franska&engelska vi snackar om.
Om 43 minuter är det exakt 8 dagar kvar till Italien.
Bon nuit :)

Hoodoo

Italienska prov [x}
Franska prov [x]
Muntliga engelska [x]
Filosofi uppsats [x]
Geografi redovisning [x]
MATTE B NATIONELLA [x]
Historia Essä [ ]
Svenska bok [ ]
NU är det inte mycket kvar! Nationella gick dessutom jätte bra :)
Treorna hade vattenkrig, klarade mig hyfsat innan provet.. efteråt stod alla utanför matsalen och jag ville till min cykel och hem efter provet x) så gick en annan väg., helt tomt vid cykelställen,, precis när jag låser upp cykeln så hör jag någon komma springande.. då kommer två killar med varsin hink o dumpar dom över mig! samtidigt som jag springer kommer ytterliggare en från ett annat håll o dumpar en till xD
Nåja, perfekt avslutning på detta matte-helvete som man fått dras med i typ 11 år :)
NU måste jag ju då duscha, sen städa o hämta amerikanarna på centralen, ha en finfin dag :)

They will not force us

Woho! besöksrekord idag.
Fin överraskning såhär innan man ska gå o lägga sig o ladda för matten imorgon.
Btw, det är nått fel är jag skriver inlägg för allting hamnar i en hel smet utan några mellanrum.. någon som vet vad som är fel eller om jag som helt oerfaren bloggare gör något fel? :)
Sov gott alla!

The small print

Visste ni att om 16 timmar... har jag gjort mitt sista matteprov i historien? och JA det ska firas, men får bli på lördag då vi ska lira ölbrännboll och grilla på stranden! då är man även klar med boken och essän.
Som det ser ut nu så blir jag o Alexandra inte de enda som drar till London..., Alexander fyller 18 samma dag som Muse spelare (och han väljer att inte fira den på en musekonsert? ingen logik!) så troligen drar han också till London med Oscar, Max och Anton. Härlig helg det blir!
Förresten kolla in denna bloggen
Hon skriver alla nyheter om vad Muse håller på med, befinner sig och massa annat :)

But it should have been right

Haft en produktiv dag; Geografin avklarad, nästan läst ut svenska-boken och skrivit halva essän om 1900-talet!
Sen fick men två till härliga betyg i franska&filosofi :)
Italienskan blev inställd, så drog hem tidigare men måste drunkna i matte boken idag igen innan jag och pappa ska handla till middagen imorgon då amerikanarna kommer :)
9 dar till sommarlov... helt sjukt vad man längtar<3

If we die, we die together

Italienska prov [x]
Franska prov [x]
Muntliga engelska [x]
Filosofi uppsats [x]
Geografi redovisning [x]
Matte nationella  [ ]
Historia Essä [ ]
Svenska bok [ ]
Ännu en sak avklarad! detta går bra!

RSS 2.0