Black holes and revelations

Är grymt stolt över min dag! Har gjort klart filosofin o lämnat in, gjort klart geografi redovisningen, läst halva svenska boken och nu är jag helt uppe med att plugga till matte b provet på onsdag.. fyra timmars skrivande sen är man fri från matte förevigt!
Har Webmley-listan på repeat på spotify...., går inte att höra mer än 10 sekunder på vilken låt som helst för att bli pepp! Alexandra och jag har redan bestämt exakt hur dan kommer vara upplagd; vi e väl beredda på en cirka 20 timmar i kön? kanske mindre kanske mer men ska bli sjukt roligt o träffa brittiska fans ;) Har jag förresten nämnt vem som är förband? - LILLY ALLEN! Helt galet. Sen konsert till typ midnatt och sen drar vi ut på klubbar och lever ett fredagskvälls-liv i London, ingen tvekan om att detta kommer bli bästa resan nånsin
Nä måste nog ta i itu med matten igen, boken bara ligger o stirrar på mig på bordet,,, ironiskt nog just den sidan som jag inte har nån uppfattning om alls!

Ruled by secrecy


Italienska prov [x]
Franska prov [x]
Muntliga engelska [x]
Filosofi uppsats [x]
Geografi redovisning [ ]
Matte nationella  [ ]
Historia Essä [ ]
Svenska bok [ ]

Love is forever

Dodice = 12
12 dagar kvar till Italien med Alexandra. Vet inte hur mycket vi rest tillsammans egentligen mer än att det alltid är lika roligt varje gång!
Igår fick jag SMS från Lori&Terry som landat i Tyskland. Efter nationella på Onsdag så kommer de hem till oss och äter middag och sover förhoppningsvis över. Sen på Fredagskvällen åker jag, mamma o syrran till Malmö och äter middag med dem, dagen innan de åker tillbaka <3. Har gått hela två år sedan sist, och äntligen ska familjen få träffa världens härligaste människor!
Filosofin är klar vilken sekund som helst, sen ska jag o Emma träffas ikväll, var ett tag sen :D

I belong to you

Varför kan inte vädret vara så här fint året om?
Igår var alla ut o for på olika ställen.. vinprovning, fester, pojkvänner o tillslut var bara jag kvar. Älskling var på fest i stan men efter kom han hit o sov <3
Nu väntar man bara på någon överraskning som pappa och Eva förberett för mig och Linnea. Överraskning och överraskning... vi vet visserligen att det handlar om en resa i Augusti men vart det bär av får vi reda på om någon timme.
NU måste man återgå till filosofi.. dödsrolig eller hur? Sen blir det troligen till Arvid och kolla film.

Assassin

Italienska prov [x]
Franska prov [x]
Muntliga engelska [x]
Filosofi uppsats [ ]
Geografi redovisning [ ]
Matte nationella  [ ]
Historia Essä [ ]
Svenska bok [ ]
Ännu en sak avprickad på listan, imorgon blir man av med en till. På Onsdag kl 12.30 kommer det kännas på riktigt som att skolan är slut. Då är fyra timmar skrivande av matte nationella över... med andra ord mitt sista matteprov någonsin! Kom också på att i måndags var min sista idrottslektion nånsin, efter 11 år är man fri från båda!

Do we need this? - we got it

Gomiddag!
Idag är ju hela klassen lediga... utom jag o Lundahl som skulle göra muntliga nationella i engelska -.-. Men det gick hur bra som helst. Efteråt kastade jag mig över telefonen för att se om Alexandra fått tag i de extra MUSE-biljetterna som såldes idag...
-(Alexandra) hej... i helt dödande ton.
-(Jag) hej! vad? fick vi biljetter?
-(Alexandra) JA VI FICK BILJETTER!
-(Jag) FOR REAL!?!?!?!?
Så den 9 September drar vi till London och Wembley för att köa i två dar.. klart man ska stå längst fram ju :). Sen tar vi lördag och söndag till shopping och härliga utekvällar. Tror inte att jag fattar hur stor detta egentligen är. I Stockholm hade det varit hur häftigt som helst.... men nu är det deras hemstad?hemland? där de inte uppträtt på flera månader för de är på världsturné.... ja det kommer bli bättre! :D nästan tur att det ställdes in i Sverige.
Kolla in arenan:

Feeling "good"

Igår var en rolig kväll med planerade för London resa med Alexandra men såklart vaknar man med världens huvudvärk och illamående idag så blev till att stanna hemma.
Tröstar mig genom att titta på denna underbara video och tagga att vi faktiskt står där om några månader:
http://www.youtube.com/watch?v=j8WP7aOD_9Q
Måste vila och ladda för skrivande om filosofi, tack och lov är det bara en massa flum och inget man behöver tänka så mycket på.

Butterflies and hurricanes


Ändrade planer igen....
Finland blev för dyrt, Roskilde är för avlägset... som tur var hittade vi ett billigare alternativ... LONDON <3
När de återvänder till sitt urpsprung efter många månader på turné tänker jag o Alex vara där, på Wembley Stadium. Kan ju inte bli bättre, biljetterna släpps på Fredag och konserten blir 10 september.
Förövrigt tar filosofin upp min kväll! ttyl.

UPRISING

Komplikationer och desperation kräver extrema åtgärder! Så blir en jäkligt härlig resa med färjan till Finland i år igen nu med Alexandra. GÅ i land, se konserten, återvända till sthlm och chilla i 14 timmar tills tåget går tillbaks till Skåneland. Härligt att det bara blir 300 kr dyrare med för nya tågbiljetter, boende och fyra färjebiljetter.
RISE UP AND TAKE THE POWER BACK <3

KNIGHTS OF CYDONIA

RIP.RIP.RIP.RIP.RIP
Det man sett fram imot mest togs ifrån en när eventim bestämde sig för att offentliggöra att MUSE-KONSERTEN har blivit inställd.... INSTÄLLD!?!?! av anledningar de inte kan säga.
Varför spela i norge, sen hoppa över sverige och sen ta finland fyra dar senare!? INGEN LOGIK!

Jaja, Ser ut o bli roskilde-festivalen den 3 juli stället då... där de fortfarande ska spela. Jag kan inte vänta tills nästa år, OVER AND OUT!

Live from Teignmouth

Italienska prov [X]
Franska Nationellt prov   [X]
Matte Nationellt prov [ ]
Geografi redovisning [ ]
Historia uppsats [ ]
Filosofi uppsats [ ]
Svenska bok [ ]
Engelska Nationella [ ]
Ytterliggare två saker avklarade..., på gott humör efter att två månaders skrivande på uppsatsen var fan värt det! Ett mvg man inte räknat med :)
Såg att Dyvecke lagt upp fotografens bilder på sin blogg;


Endlessly

Skolarbete kvar:

Italienska prov [ ]
Franska Nationellt prov     [ ]
Matte Nationellt prov [ ]
Geografi redovisning [ ]
Historia uppsats [ ]
Filosofi uppsats [ ]
Svenska bok [ ]
Engelska Nationella [ ]
Imorgon blir man av med två prov o en uppsats på fredag. Usch hur ska man orka detta på 2,5 veckor? Efter vetenskapliga känns allt plugg så onödigt för det handlar om de sista momenten i alla ämnen.. skitsamma!
Sängen var så skön i morse..., och sista Lost-avsnitten kom ut inatt så en minimal huvudvärk resulterade i liten sovmorgon. Missta mig INTE för nörd eller besatt ... men har sett alla andra avsnitt så måste ju för f*n se hur det slutar...., klart sorgligt men precis den tanken man hade efter första säsongen, 2 bad!
Idag blir det plugg, packa upp, dusch & käk - allt på 2 timmar för sen ska man till älskling <3
*Ria

Guiding light

Myshelg med älskling <3
Intervjun i Fredas gick hur bra som helst, ska vara frukost-och stugvärdinna samt aktivitetsledare på campingen och stugorganisationen i Mölle. Precis det jobbet jag letat efter! blir en 5-6 veckor och hade turen att schemat inte börjar förrän efter Italien och min ledighet kommer vara under MUSE-konserten i Sthlm! Perfeeeeeect!
Nu måste jag städa klart. Mamma kommer hem ikväll och eftersom jag inte hunnit fira hennes födelse dag så har jag bjudit in hennes närmsta väninna, Therese och hennes dotter som är välkänd här och min bästa kompis, Alexandra och hennes något jobbig syrra. Så vi har förberett fint och jag har ställt i ordning det sista i lägenheten <3 Btw, hoppas inte min mamma läser min blogg!
Bilder från modevisningen i Torsdags, tagna av Alexandra:

Shrinking universe

För en gångskull innebar inte modell-dagar flera timmars väntan. Allt gick bra men har ont i fötterna. Åhe, skulle gjort vad som helst för att få klänningen jag gick i! Den gick ner till marken, i siden i flera lager och hudfärgad, efteråt blev vi fotograferade till våra portfolios så hoppas att lite bilder dyker upp snart :D

NU tänkte jag ta lite tee och ladda för intervju imorgon..., sen är jag ensam i vår lilla lägenhet hela helgen. Blir säkert en mysig kväll om älskling kommer hit <3

Gonatt alla!


Showbiz

Bara snabbt hemma för att duscha o välja ut skor för ikväll, sen ska jag lämna inbjudningar till Alexandra i skolan och sen vidare till Helsing Bar för hår-och makeup. Visningen börjar vid sju ´:)

.. Och ÄNNU bättre! Fick med 95% säkerhet sommarjobb igår! hade sökt på campingen precis där min pappa bor trots att det bara var studenter som fick ansökan men frågade om jag kunde behövas iaf och ska på intervju imorgon för att diskutera hur jag vill jobba om det lir morgon, kvällar osv :) Detta räddade min sommar <3

Nä nu msåte jag verkligen kila! biler kommer kanske imorgon :)


Yes Please

22:37 - uppsatsen skickades in. 19 sidor och jag är heeeeeelt slutkörd!

Och är inte alls pepp på fitting till modevisningen imorgon... skulle vilja sova hela dan, eller hela veckan för att kunna återhämta mig!

Planerade Italien resan hos Alexandra idag.. dock var jag helt off såklart! Menmen, vi bestämde routen, när vi ger oss av, packning osv.... men man blir rädd när ens föräldrar säger: "det blir minimalt lite ni får ha med er"... Hell no :)

NU har mamma gjort tee, mums! sen blir det sova.

Hysteria

Kvällen igår var mer än lyckad :D ..., förfesteade men Alex&Lisa, fick dock ta det lugnt med tanke på igårnatt. Det var lite pinsamt att sitta på bussen med stora, röda rosetter, två höga toffsar, massa smink och fotbollsstrumpor över klackaskor men i Viken hoppade det på ett 20-tal fler utklädda så då kände man sig inte så träffad mer.

Härligt att träffa så många man inte sett på evigheter! Spenderade hela kvällen på dansgolvet med Klara, Lisa och Alexandra. Synd bara att de glömde bort maskeradtävlingen... tror vi hade bra chans tjejjer! :)

UPPSATS-TIME!

Lite bilder från kvällen så länge, vi var sailor moon, sailor jupiter och en från björnligan:










Unnatural selection

Usch, hoppas er natt var bättre än min, vaknade klockan fyra av att jag mådde illa och fick springa fram och tillbaka till badrummet till nio imorse då det äntligen sluta. Troligen var det matförgiftning (n)

Huvudsaken är att jag kan gå på maskeraden ikväll nu när jag o Alexandra lagt ner så mycket tid på våra kostymer. Lisa och hon kommer hit kl sju och då ska det förfestas och vi har ordnat med lite överaskningar till Lisa som fyllde 18 förra veckan :)

Fick mejl av folket som annordnar modevisningen jag ska medverka i nästa vecka på HelsingBar i Helsingborg. Jag och en annan tjej blev utvalda att vara bikinimodeller... Lite nervöst men roligt att prova något nytt :)
Modellerna är alla från agenturen jag är med i, Senza Modello. Egentligen en ganska liten agentur men en bra bas för framtiden och uppdragen är riktigt roliga :)

Nä, timmen jag har över få gå till uppsatsen....., två dar till sen ska ni slippa läsa om hur jag tjatar om den!

'Ria

City of delusion

Sista dagarna av skrivandet på uppsatsen, på söndag ska jag o Alexandra fira när man tryckt på: skicka in; på devvan!

Igår var det stan med Alex&Sara, köpte presenter till lite fölsegrisar och materital till kostymer vi sydde igår kväll.. tog ca 4 timmar men det blev ju grymttttttttt! Men det är confidential tills imorgon.
Efteråt kom älskling hit och sov över<3

SneakPeak only



Stockholm Syndrome

Mysig kväll, först väla med älskling o sen hem till mig för mat och mys hela kvällen <3

Dessutom hann jag deklarera, dock med hjälp av mamma för det e försent för att förstå sig på det ikväll!

Sovmorgon imorgon, uppskattas alltid.
Bon nuit

Je t'aime <3<3
'Ria


Running out of time

Matteboken stängd för idag... vet inte hur många uppgifter jag gjort så om provet inte går bra imorgon så vet jag inte vad jag gör! Det är dessutom sista matteprovet innan nationella.. sen slipper jag matte resten av livet. Hur firar man nått sånt?

Imorgon slutar vi tidigt; sen blir det stan och först syntest på körskolan och sen lite shopping med Alexandra&Sara...kvällen blir kötta vetenskapliga som vanligt.

NU sitter jag och väntar på att älskling ska hämta mig så ska vi till väla, han ska tydligen köpa ny mobil ;)
Får följa med som smakråd och sen blir det säkert myskväll efter det <3

'Ria

Citizen erased

Skolan gör en deprimerad... funderade seriöst på att stanna hemma idag för jag behövde plugga...? då har man en del o göra.

Alexandra och jag checkar också runt efter förband till MUSE, just nu ser det ut att vara många bra kandidater som The Big Pink och Kasabian :)

Och på Fredag kommer Lisa hit! Vi ska käka och förfesta hos mig för 18års maskeraden på Fredag. Kommer bli riktigt roligt!

Plikten kallar!
ttyl

'Ria
 

Get home study-udy

PluggPluggPlugg.. vill inte ens prata om det haha!

Idag bokade även ALexandra tåg + boende till MUSE-konserten i Sthlm i sommar. Tack vare specialerbjudanden fick vi tåg tur/retur och hotellrum för 600;-/person vilket e helt sjukt! Dessutom lyckades vi få det allra sista rummet på vandrarhemmet som ligger precis bredvid arenan där de ska spela den 21 Juli i sommar, bara 73 dar kvar alltså ;)

Alexandra är förresten en av mina bästa vänner och Sthlm e inte det enda vi gör i sommar utan vi drar även till Italien i tio dagar dan efter skolan slutar.., perfekt start på lovet helt enkelt! :D

Nu ligger jag och messar med min älskling, Filip. Har inte träffat han sen i torsdasmorgon...., men imorgon e han min hela kvällen <3<3

Nä om man skulle packa upp allt man släpat med sig.., it's gonna take a cool minute!
Ciao!


Jag älskar dig <3

Jag älskar dig <3Bilder från Mallorca förra somamren

Bilder från Mallorca förra året :)

It's not unusual

Gomorron!
Vaknade kl nio och kunde inte somna om.... jag vet inte riktigt vad som har hänt men känns som att mina dagar som sjusovare är över...! Något som inte gillas!

Fast kanske bra ändå, har miljoner saker att göra idag; Plugga, städa och packa för två veckor hos mamma. Det brukar ju ta en stund i och med att jag tar med mig hela min garderob ;)

Nä nu hör jag folk pyssla med frukost där nere,, ttyl :)


Zzzzz

Opps... Krängde så mkt med Alexandra igår att jag nog aldrig mer kommer bli godissugen och kan heller inte sova. Trodde vi var på väg mot sommar men så kallt som det är i vårt hus kan man tro att den eviga vintern är på väg tillbaka.

Var ju tänkt att man skulle skriva en 4-5 sidor på uppsatsen idag.... men fastnade hela tiden i annat så tillslut gav jag upp o stack och hyrde film. Skulle ju egentligen till Gustav som hade gjort middag för han fyller ju 18 idag, GRATTIS!... men pappa och eva hade ju ställt sig och exprimenterat med glutenfri pizza i flera timmar så var ju tvungen o smaka på det, men klagar inte :)

Fick deusstom reda på min 18års present idag av pappa. Enligt honom var det för tidigt men han tyckte jag såg så deprimerad ut att jag behövde muntras upp. Men vad det är tar vi inte förrän i sommar hihi!

Nä, borde nog sova för måste ta igen all förlorad tid imorgon och ska dessutom flytta över till mamma i två veckor :)
Bon nuit!

Bilder från igår då jag och Alexandra bakade, krängde och misslyckades med en himla massa:


Att testa något nytt

Jag gick imot vad jag sagt och gör ett tredje och sista försök i att blogga. Kanske till och med kan bidra med att bli av med mitt beroende av Facebook. Vi får la se hur det blir!

Hoppas du hittar något läsbart och intressant i fortsättningen. Min helg kommer spenderas framför datorn i vilket fall som helst. Även om sommarlovet känns riktigt nära så har man också mer plugg än någonsin!

Aja, det är väl bara att sätta igång på uppsatsen ikväll, hoppas ni andra får en roligare lördagskväll :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0